A Csíkszeredának mindenképpen győznie kell

2014.02.20. 18:57 |
A Csíkszeredának még két mérkőzése van, előbb a Ferencváros, majd a DAB ellen

Már csak két meccset játszanak a csíki fiúk az alapszakaszban, a rájátszáshoz nem elég a két győzelem, a Brassótól is függ a csapat.

hsc

Két mérkőzése maradt a HSC Csíkszeredának, ezeket muszáj megnyerni, de még így sem biztos a rájátszás a csapatnak. A Brassónak ugyanis ugyanannyi pontja van, mint a csíkiaknak, ám ők eggyel több meccset játszanak még az alapszakaszban.

A Csíkszereda pénteken, Pesterzsébeten lép jégre a Ferencváros ellen. A zöld-fehéreknek – bár idén kimondottan közel voltak hozzá – nem sikerült a rájátszást érő pozíció kiharcolása, ám beleszólhatnak a playoffba. Ha hazai pályán nyernek a HSC ellen, azzal a Brassót segíthetik célja eléréséhez.
„Bízunk abban, hogy ott tudunk lenni a legjobb négy között. Ez nem lehetetlen. A hátralevő két mérkőzésünket meg kell nyerjük. Az első hat csapat között nincs akkor különbség, hogy bármelyik a biztos győzelem reményében állhat fel a pályára. Függünk mások eredményeitől, de reménykedünk abban, hogy számunkra jól fognak alakulni az eredmények. Összetörte a csapatot a miskolci vereség. Fejben össze kell szedjük magunkat. Ez most a legnagyobb feladat” – nyilatkozta Gál Sándor a HSC Csíkszereda trénere.

A HSC Csíkszereda meccsei a hosszú hétvégén

2014.02.21. péntek 19:00 Ferencváros Bp ESMTK - HSC Csíkszereda