A címvédő a két budapesti csapattal találkozik

2013.09.19. 22:34 |
A Ferencváros és az UTE következik a Dunaújvárosnak.

A DAB a két budapesti csapattal találkozik a hosszú hétvégén, mindkétszer esélyesként korcsolyázik ki a jégre. A napokban eldől, mennyire hihetünk a papírformának.

dabftc

Az előző három meccs hibátlanul sikerült a címvédőnek, a Fradit 3-1-re, a Miskolcot 3-2-re, a Csíkszeredát pedig 10-2-re győzte le. Az Acélbikák remekül játszanak.

Az Újváros pénteken 19 órától a Ferencváros otthonába látogat: a zöld-fehérek ebben a szezonban ütőképesek, és bármikor képesek meglepetést okozni.

"Már az otthoni meccsünk sem volt egyszerű az FTC ellen - emlékezett vissza Stephan Lundh, a DAB vezetőedzője -, de Budapesten még keményebb mérkőzésre számítok . Munkás csapat a zöld-fehér, így komoly erőket kell mozgósítania a játékosaimnak, ha győzni szeretnének! Valószínűleg bemutatkozik Hurtaj, aki remek formában van. Egyértelműen a győzelem a célunk, ez nem is kérdés!"

Vasárnap 18 órakor már az Újpest ellen lépnek jégre a piros-fehérek, immár hazai pályán. A lila-fehérek ellen ez lesz a Dunaújváros első mérkőzése a 2013-14-es idényben, s bár az eddigi meccsek alapján nem mernénk a DAB ellen fogadni, láttunk már nagy fordulatokat a MOL Ligában...

A Dab.Docler meccsei a hosszú hétvégén:

2013.09.20 péntek 19:00 Ferencváros Bp ESMTK - Dab.Docler
2013.09.22 vasárnap 18:00 Dab.Docler - UTE

Fotó: Mudra László (dabdocler.hu)